• Nieuwe Blog Post! Alles over Fixie's! Lees hier meer!

Wie zijn wij en wat doen we?

Deze site is opgericht door Thomas en Joël, met als doel meer bekendheid te maken over verschillende retrofietsen. De hobby begon bij het zelf bouwen van een fixie-fiets, door de onderdelen bij elkaar te zoeken en samen te stellen hebben we zo eigen fietsen gebouwd, en zijn ze erachter gekomen dat zij dit beiden erg leuk vinden. Uiteindelijk willen wij via deze site ook retro-fietsen bouwen voor allerlei mensen, zodat iedereen vrolijk op een mooie fiets naar het werk of naar school kan!

Thomas Randwijk

Mijn naam is Thomas, en ik ben de oprichter van deze site. Ik werk op dit moment 2 jaar in de fietsenbranche als verkoopmedewerker en fietsenmaker. Hierdoor heb ik aardig wat ervaring opgedaan in de fietsenbranche, met deze ervaring kan ik uiteraard een fietsje opknappen.


Joël van de Kamp

Ik ben Joel en ik geniet er erg van om aan fietsen te sleutelen en haal er een hoop plezier uit. Hier heb ik ook enige ervaring in opgebouwd afgelopen jaren. Zelf heb ik een fixie oftewel fixed gear gemaakt. En verschillende andere fietsen in elkaar gezet, gespoten, gerenoveerd etc. daarnaast doe ik aan racefietsen als hobby en zorg ik ervoor dat mijn Koga Miyata soepeltjes blijft rijden ook al komt die uit 1991.


Fietsplannen

Ons streven is het bouwen van mooie fietsen voor een laag prijsje, door verschillende markten af te gaan voor kwalitatief goede onderdelen, voor een lage prijs. Zo kunnen we een racefiets bouwen voor vanaf 175 euro!

Tijdsschema en verloop van de bouw van een fiets

20 maart 2020

Offerte aanvraag

Begin met de offerte aanvraag en vul je wensen in. Dit kan hier

20 maart 2020
01 april 2020

Opmeten

Kom langs voor een persoonlijke afspraak om een aantal metingen te doen en de details te bespreken

01 april 2020
05 april 2020

Bouwplan

Na ongeveer een week leveren wij een bouwplan op met onderdelen die wij gaan gebruiken, met het totale kostenplaatje eraan vast.

05 april 2020
20 april 2020

Fiets wordt gemaakt

Nadat alles afgesproken is gaan wij beginnen met het zoeken naar onderdelen en het bouwen van de fiets, in dit proces houden we u constant op de hoogte!

20 april 2020
30 april 2020

Fiets klaar en ophalen

Haal je fiets op, en begin met fietsen! Tegen een vast bedrag per reparatie doen wij ook de nazorg voor u afhandelen. Uiteraard geld standaard garantie op de onderdelen.

30 april 2020

Heb je interesse om een fiets door ons te laten bouwen? Of wil je graag wat meer informatie over ons? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie!


Ons werk

Wij ontwerpen, zoeken onderdelen en bouwen hele unieke fietsen voor mensen tegen een lage prijs. Wij doen dit om meer mensen bekend te maken met het geit dat een unieke fiets heel erg leuk kan zijn.

Onze werkomgeving

Benieuwd naar hoe wij onze fietsen aanpakken? Klik op deze pagina!

Ons werk

We hebben verschillende producten geleverd. Lees hier ons portfolio.


Kom bij ons forum en laat je eigen retro-fiets zien!

Wij maken gebruik van een forum om alle kennis en fietsen te delen! Wordt vandaag lid om samen met een grote groep retro fanaten fietsen te maken en te delen.

Deel op Social Media!


Galerie