Wij bouwen graag fietsen als hobby, daarom willen wij ook uw eigen originele fiets bouwen! Vooraf wordt besproken welke onderdelen gebruikt worden, terwijl we contact houden, bouwen wij de fiets op en leveren we een hele vette custom fiets!

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Zie onderaan deze pagina het contactformulier waarin u een aantal wensen aan kunt geven, zoals prijsbereik etc. Wij nemen hierna contact met u op.

Onderdelen uitzoeken

Stap 2: Onderdelen en kleuren uitzoeken
Om de fiets zoveel mogelijk naar wens maken laten wij u kiezen tussen de kleuren. U kunt bijvoorbeeld het frame een kleur naar wens geven. Dit wordt gespoten door een spuiterij in Ede.

Sleutelen maar!

Wij sleutelen de fiets in elkaar, en houden u op de hoogte van de voortgang.

Testen

Stap 4: Testen maar! U kunt de fiets uittesten, waarnaar wij hem op de juiste hoogte zetten om u het beste rijcomfort te geven.

Aflevering

Stap 5: Aflevering, u kunt de fiets ophalen of wij brengen hem naar u toe. Nu bent u de eigenaar van uw eigen retro fiets!

Het bedrag dat de fiets kost wordt vooraf bepaalt inclusief montage, (Uiteraard wel binnen haalbare marges) en proberen wij zo goed mogelijk voor dat bedrag de mooiste fiets neer te zetten die helemaal aan uw wensen voldoet!

Voorbeelden van custom fietsen


  • Fixed Singlespeed Bike made by Joël

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan op maat, en kom met ons in contact voor het bouwen van uw droomfiets


Retro FixieRetro RacefietsRetro StadsfietsCustom


MailTelefonischMaakt niet uit

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en plaats hierbij mijn aanvraag voor een offerte. Er wordt contact opgenomen.