Welkom bij retro-fietsen.nl

In de zomer van vorig jaar kreeg ik een idee om wat met fietsen te gaan doen. Nu ik al een aantal jaar part time in de fietsen werk, besloot ik om het idee achterna te gaan. Zodoende ontstaat deze website. Een site voor alles dat te maken heeft met retro-fietsen, en het zelf bouwen van je eigen fietsen. Daar gaat het mij om.

Desondanks dat de wereld op dit moment van schrijven in rep en roer is door het zogenoemde COVID-19 virus, wil ik nog steeds met fietsen werken. Het is een passie die ik nooit zal verliezen.

Mijn Sensa Merano mountainbike, waar mijn passie voor fietsen begon.

Wat is de bedoeling van deze site?

Het doel van deze website is meer mensen interesseren in het bouwen van fietsen, het onderhouden van retro-fietsen en de passie van fietsen te delen. Daarvoor bieden wij een een goed onderhouden social media platform, een forum waar iedereen zijn of haar fiets kan uploaden en vragen kan stellen en hebben wij onze eigen blog, waar we tips en tricks neerzetten die we zelf hebben geleerd.

Dit is het eerste bericht van onze blog, ook wel weblog. om jullie welkom te heten. Wij zullen gaanderweg steeds meer berichten plaatsen, met tips en andere leuke mededelingen. Ik hoop jullie vaak te zien op onze site!

Met sportieve groeten,

Het Retro-Fietsen.nl team!